Възмутена читателка на Plovdiv24.bg се свързва с редакцията ни, за да се

...
Възмутена читателка на Plovdiv24.bg се свързва с редакцията ни, за да се
Коментари Харесай

Много разочарована жена сигнализира за поредно безумие с градски автобус в Пловдив

Възмутена читателка на  Plovdiv24.bg  се свързва с редакцията ни, с цел да се оплаче от една конкретна линия на градския превоз на Пловдив. Възмущението на дамата е подбудено от това, че през днешния ден вечерта рейс 116 не е отишъл да вземе пасажерите от последната спирка от маршрута на рейса. Ето какво ни описа нашата читателка:

" Искам да изкажа възмущението си от рейс с номер 116. Заради ремонта на бул. " Кукленско шосе ", нито един от рейсовете не идва до последна спирка, която е против центъра за гуми " Медина мед ".

За да си спестят чакането в задръстването, водачите обръщат на митницата, без да се интересуват има ли хора на дъжда, които чакат. Днес останахме 1 час под дъжда и в последна сметка се прибрахме на автостоп.

Нямам думи с цел да опиша разочарованието си от градския превоз. Надявам се да дадете публичност на това безумство и съответните институции да вземат ограничения. "

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща [email protected], на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР